26 Ağustos 2020 Çarşamba

Roemheld Türkiye – Römheld Türkiye Satışı Mümessili

İmalat teknolojilerinde cnc freze tezgahları için özel iş parçası tutma çözümleri, preslerde hızlı kalıp bağlama sistemleri, kalıp kaydırma rayları, kalıp taşıma arabalar, 5 eksen mengeneler, kule tipi ve yatay işlem çoklu cnc mengeneleri, hidrolik ve pnömatik fikstür elemanları, zero point sistemler gibi bir çok alanda ürünleri bulunan dünyanın pazar lideri konumunda ki Roemheld bugün 500 den fazla çalışanı ve yıllık 105 Milyon Euro'dan fazla cirosuyla üretim sistemlerini geliştirmeye devam etmekte.



Roemheld Türkiye Temsilcisi ve Satış Ofisi olan Hidkom Mühendislik, projeleriniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun Römheld ürününü bulmanızda size yardımcı olacaktır. Sahip olduğu alanında yetkin mühendislik kadrosuyla ihtiyaçlarınız için doğru ürün ve mühendislik hizmeti işlerinizde verimlilik artışı ve karlılık olarak işletmenize yarayacaktır.

İnternet arama sonuçlarında Römheld Türkiye Mümessili, Roemheld Türkiye Temsilcisi gibi adlarla karşınıza çıkan sayfalara itibar etmemenizi, tek yetkili firmanın Hidkom Mühendislik olduğunuzu bilmenizi isteriz.

İhtiyacınız olan en uygun Roemheld ürünlerini en uygun fiyata almak için Hidkom Mühendislik websitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder